Proiecte de cercetare finanţate

 

Istoria Fabricii de medicamente Béres este strâns legată de cercetarea ştiinţifică, deoarece cercetările sistematice dr. József Béres, sr., în decursul câtorva decenii în biologie, microelemente şi biochimie, precum şi picăturile create ca o sinteză a acestora care au dobândit renume, au fost cele care au marcat începutul drumului către înfiinţarea companiei.Pentru Béres, extinderea portofoliului de produse a dobândit un rol important încă în anii care au urmat înfiinţării.

 

 

 

Acest deziderat a necesitat crearea unei baze profesionale de cercetare-dezvoltare care se concentrează asupra dezvoltării unor medicamente moderne, suplimente terapeutice nemedicamentoase, suplimente alimentare de calitate excepţională, precum şi obţinerea autorizaţiilor naţionale şi străine pentru acestea.

 

 

 

Fabrica de medicamente Béres şi-a lansat propriul laborator modern de dezvoltare în 2004, fiind găzduit în sediul companiei din Budapesta.De la bun început, produsele Béres combină inovarea, expertiza, bazele ştiinţifice şi calitatea înaltă de încredere.

© Copyright 2012 Béres Pharmaceuticals Ltd.

Increst Communication