Producţie

Centrul nostru din Szolnok, unde sunt fabricate produsele Béres cu una dintre cele mai moderne tehnologii cunoscute în prezent, are o suprafaţă de aproape 3.000 m2.
 

În centrul de producţie, sub supravegherea profesională asigurată de cinci farmacişti, activitatea coordonată a o sută de angajaţi garantează că vor filivrate către consumatori produse la calitate excepţională.

Un rol proeminent este acordat conformităţii cu GMP, respectării standardelor ISO 9001-2000, HACCP şi ISO 13485 în sistem integrat.
Centrul de producţie funcţionează pe trei niveluri. Parterul găzduieşte prepararea soluţiilor, încărcarea şi ambalarea. La primul etaj are loc prepararea şi ambalarea formelor medicamentoase solide, iar la etajul al doilea se găsesc depozitele. Circulaţia materialelor între 

niveluri este asigurată de patru lifturi.
Conform directivelor privind dezvoltarea companiei, fabrica din Szolnok a asistat la numeroase dezvoltări în ultimul an. S-a renovat aula instalaţiei de la etajul întâi, podeaua întreagă a sălii de ambalare în blistere şi a sălii de producţie tablete efervescente, şi s-a amenajat un sistem de acces controlat pentru vizitatori la etajul al doilea.

 

Finanţarea GOP-2.1.1./C din cadrul Programului de Dezvoltare Noua Ungarie ne-a permis să lansăm achiziţia unei linii de ambalare în blister şi cartonare Uhlmann, care a fost pusă în funcţiune în primul trimestru al anului 2009.
În scopul operării în condiţii de siguranţă şi extinderii capacităţii de producţie şi sistemului de control al calităţii, am efectuat numeroase investiţii în 2013. Dintre acestea, se remarcă detectorul metalic achiziţionat pentru instalaţia de producţie, o unitate de desprăfuire, un nou generator de aburi, precum şi dispozitivul UHPLC şi de verificare a macerării, pus în funcţiune în laboratorul pentru controlul calităţii. Am continuat programul de raţionalizare a consumului de energie început în 2010. În vara anului 2013, a avut loc reînnoirea şi modernizarea instalaţiei de producţie a apei purificate prin RO, prin care consumul nostru de apă s-a redus cu aproape 30%.
Am continuat dezvoltarea Sistemului Integrat de Management al Afacerii, implementat în anul anterior, şi din vara anului 2013, avem posibilitatea de a efectua o colectare informatică a datelor în fiecare etapă de producţie.

© Copyright 2012 Béres Pharmaceuticals Ltd.

Increst Communication