Béres Magneziu FORTE 375 mg+ B6

Contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular și a sistemului nervos.

Magneziul și vitamina B6 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice, la reducerea oboselii și extenuării, la metabolismul energetic normal.

Magneziul contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular și la menținerea sănătății sistemului osos. Magneziul contribuie la sinteza normală a proteinelor și la procesul de diviziune celulară. Vitamina B6 contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

 

Recomandări:

- activitate mentală semnificativă, stil de viață angoasant;

- aport insuficient de magneziu din cauza unei diete dezechilibrate (de ex. dietă strictă, cură de slăbire);

- activitate fizică crescută, de exemplu la sportivi.

 

Cantitatea de substanțe active pe comprimat filmat Valori nutiționale de referință
Magneziu 375 mg
Vitamina B6 2.9 mg

 

Mod de utilizare: Pentru adulți 1 comprimat filmate pe zi. De preferință a se administra după mese, cu lichide din abundență. La nevoie, comprimatele filmate sepot diviza.

 

Forma de prezentare: 30, 50 comprimate filmate.

 

Atenționări: A nu se consuma în caz de insuficiență renală gravă. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Categorie de înregistrare:Supliment alimentar, produs notificat la MInisterul sănătății.© Copyright 2012 Béres Pharmaceuticals Ltd.

Increst Communication