ArtroFORCE COMPLEX

Pentru funcționarea normală a cartilajelor articulare, a oaselor şi muşchilor

60 comprimate filmate

 

Pentru funcționarea normală a cartilajelor articulare, a oaselor şi muşchilor

 

Produsul ArtroFORCE COMPLEX comprimate filmate este un supliment alimentar care conţine vitamina C, sulfat de glucozamină, calciu, magneziu, precum şi alte 5 vitamine şi minerale.

 

Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a ligamentelor.  Glucozamina este un constituent natural al ţesutului cartilaginos.  Manganul şi cuprul contribuie la menţinerea sănătăţii ţesuturilor conjuctive.  Zincul, calciul, magneziul şi vitamina K contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului osos.

Vitamina D contribuie la absorbţia/utilizarea normală a calciului şi fosforului. Magneziul contribuie la reducerea oboselii şi extenuării.  Calciul şi magneziul contribuie la funcţionarea normală a sistemului muscular.

 

 Produsul este recomandat pentru:

- adulţi mai în vârstă şi vârstnici,

- persoanele supraponderale şi cei care efectuază muncă fizică grea,

- sportivi

Doze şi mod de administrare: pentru adulţi 1-2 comprimate filmate pe zi. În cazul unei doze de 2 comprimate pe zi, este indicat divizarea în doze egale (dimineaţa şi seara). Produsul se poate lua în timpul meselor sau independent de mese.

 

Atenţionare: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic!  A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

 

Produsul nu poate fi consumat de către persoanele sensibile la scoici, crustacee sau soia.  Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează, copiilor şi celor care sunt sub tratament cu medicamente anticoagulante.

Ingrediente: sulfat de glucozamină-clorură de sodiu extras din carapace de crustacee, agenţi de încărcare (celuloză microcristalină, hidroxipropil-celuloză, polidextroză), hidrogenofosfat de calciu, carbonat de calciu, oxid de magneziu, emulsifianti (hidroxipropilmetil-celuloză, polisorbat 80, fosfat tricalcic), acid ascorbic, gluconat de zinc, stabilizatori (polivinilpolipirolidonă), coloranţi (dioxid de titan, oxid galben de fier, oxid roşu de fier, oxid negru de fier), agent antiaglomeranţi (stearat de magneziu, talc, dioxid de siliciu), maltodextrină, agent de umezire (glicerină), glucoză, gluconat de cupru, agent de îngroşare (gumă arabică), sulfat de mangan monohidrat, gelatină, zaharoză, amidon de porumb, apă, ulei de soia parţial hidrogenat, fitomenadionă, colecalciferol, antioxidant (dl-alfa-tocoferol).

 

 Valoare nutriţională

 Pentru 1 comprimat filmat

 Pentru 2 comprimate filmate

Valoare energetică

11,63 kJ/ 2,766 kcal

23,27 kJ/ 5,532 kcal

 Lipide (g)

0,01

0,02

 din care

 

 

 acizi graşi saturaţi (g)

0

0

Carbohidraţi (g)

0,52

1,033

din care

 

 

 zahăr (g)

0,0069

0,014

Fibre (g)

0,24

0,49

Proteine (g)

0

0

Sare (sodiu) (g)

           0,13 (0,05)

0,25 (0,1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ingrediente active

 Pentru 1 comprimat filmat

 Pentru 2 comprimate filmate

 Cantitate substanţă activă

Procentul (%) din valoarea nutriţională de referinţă

 Cantitate substanţă activă

Procentul (%) din valoarea nutriţională de referinţă

Vitamina D3

2 μg

40

4 μg

80

Vitamina K1

25 μg

33

50 μg

66

Vitamina C

30 mg

38

60 mg

76

Zinc

3,33 mg

33

6,66 mg

66

Mangan

0,17 mg

9

0,34 mg

18

Cupru

200 μg

20

400 μg

40

Calciu

133,33 mg

17

266,66 mg

34

Magneziu

50 mg

13

100 mg

26

Sulfat de glucozamină

500 mg

-

1000 mg

-

 

Categorie de înregistrare: formula, OÉTI number: 1600/ST

Porcerő +CSONT-IZOM KOMPLEX film-coated tablet is a formula for special medical purposes with a composition of Vitamin C, glucosamine sulphate, calcium, magnesium and other 6 vitamins and minerals adjusted to the special nutritional requirements of people suffering from joint diseases, whose bones and muscles need increased vitamin and mineral intakes.© Copyright 2012 Béres Pharmaceuticals Ltd.

Increst Communication