Press about us

 1 2 3 4 >  Last ›
2012. April 23.
40 éves a Béres Csepp – Tudományos ülés és parkavatás Kisvárdán

40 éves a Béres Csepp – Tudományos ülés és parkavatás Kisvárdán Kisvárda – Vitéz Dr. Béres József Széchenyi-díjas kutató 1920-ban született Záhonyban. 1972-ben alkotta meg a nyomelemeket komplex formában tartalmazó humán-gyógyászati készítményt, amely később Béres Csepp néven vált közismertté.

În continuare
2012. April 20.
Szép magyar ének

Szép magyar ének A legszebb, legismertebb magyar gyermek- és népdalokat, népies és zeneszerzői dalokat, valamint egyházi énekeket, összesen 430 tételt tartalmaz a Szép magyar ének című hanganyag, amelyet vasárnap Óbudán egy egész napos koncert keretében mutatnak be.

În continuare
2012. March 19.
Átadták a Béres-szoborcsoportot Szolnokon

Átadták a Béres-szoborcsoportot Szolnokon Gyógyvizet adó kúttal is rendelkező szoborcsoportot avattak id. Béres József emlékére a neves kutató névnapján, a hozzá kötődő Béres Csepp születésének 40. évfordulója alkalmából hétfőn Szolnokon, a belvárosi Tisza-parton lévő rózsakertben.

În continuare
2011. November 07.
"Az a boldogság, ha békében együtt vagyunk"

Vendégségben a Béres családnál

În continuare
2011. September 20.
Speciális gyógyágyakat kapott az Országos Onkológiai Intézet

Daganatos betegeknek készült gyógyágyakat adományozott az Országos Onkológiai Intézetnek a Béres Alapítvány. A speciális hidraulikával felszerelt fekvőhelyeket főként tüdő, emlő és csontvelőrákban szenvedő betegek használhatják majd. Távirányítóval mozgathatóak, így a betegek erőfeszítés nélkül tudnak kiszállni belőle, de segítség a nővéreknek is, mert az ágyakat egy gombnyomással átalakíthatják különböző kezelésekhez. Az öt ágy ötmillió forintba kerül, a beszerzést egy jótékonysági koncert bevétele tette lehetővé.

În continuare
 1 2 3 4 >  Last ›

© Copyright 2012 Béres Pharmaceuticals Ltd.

Increst Communication