ÎNTREBĂRI FRECVENTE

De ce se recomandă administrarea unor produse cu culturi vii după tratamentele cu antibiotice?

Echilibrul dinamic al florei intestinale poate fi tulburat de anumite circumstanţe care pot pune capăt armoniei interne. Acestea includ, de exemplu, şi tratamentele cu antibiotice. Aceşti compuşi distrug nu doar agenţii patogeni din organism, ci afectează şi flora intestinală normală. În urma tratamentelor cu antibiotice, se poate distruge o parte din flora intestinală, de exemplu poate apărea diareea, un fenomen frecvent. De aceea, după tratamentele cu antibiotice, se recomandă asigurarea refacerii culturilor vii naturale, pentru care recomandăm administrarea zilnică a 1-2 capsule de Béres ProBio6. Produsul conţine şase tulpini de bacterii într-un număr adecvat de germeni.Putem administra şi Actival pe lângă Béres Drops, şi dacă da, în ce doze?

Cele două produse pot fi administrate concomitent. Spre deosebire de Actival, Béres Drops nu conţine vitamine. Însă în ambele produse se regăsesc mineralele şi microelementele necesare organismului. Recomand ca împreună cu administrarea Actival Max, administraţi zilnic 1-2 x 20 picături Béres Drops cu vitamina C. Da, deoarece Actival+Magnézium este un preparat modern şi cu o compoziţie unică de tip 2 în 1 care combină beneficiile multivitaminelor şi produselor cu magneziu. Actival+Magnézium conţine 250 mg de magneziu, care corespunde conţinutului de ingredient activ al unui supliment de magneziu integral. Astfel, într-adevăr e suficient să administraţi o singură tabletă de Actival+Magnézium, care este un preparat complex de multivitamine şi magneziu într-un singur produs. Nu conţine iod, astfel încât poate fi consumat şi de persoanele cu probleme ale glandei tiroide.Cum şi cât timp se recomandă administrarea comprimatelor filmate ArtroForce?

Recomandăm administrarea comprimatelor filmate Porcerő FORTE în cure, cu durate recomandate de 3 luni, după care se ţine o pauză de 4-6 săptămâni, apoi cura se poate repeta.Toată lumea vorbeşte despre noua epidemie de gripă. Picăturile Béres Drops pot fi administrate pentru prevenirea acestei boli?

Da, în orice caz sunt recomandate pentru întărirea sistemului imunitar. În perioadele cu risc de epidemie, o cură cu picăturile Béres Drops începută din timp poate fi foarte utilă. Cel mai bun lucru pe care îl putem face împotriva bolii este prevenţia. Pe perioada epidemiei, întărirea sistemului imunitar are un rol deosebit de important. Preparatele Béres Drops şi Béres Drops Extra conţin minerale şi microelemente în proporţiile necesare pentru organism, astfel încât ele întăresc organismul prin susţinerea naturală a sistemului imunitar.Ce înseamnă cuvântul „retard“ din denumirea produsului vitamina C?

Expresia „retard“ înseamnă eliberare prelungită. Vitamina C din produsele noastre cu vitamina C retard se eliberează lent şi treptat, astfel asigurând un nivel adecvat permanent al vitaminei C în sânge şi ţesuturi. Vitamina C este indispensabilă pentru numeroase procese anatomice. Ajută în sezonul rece, când organismul are nevoie de rezistenţă sporită, deoarece lipsa vitaminei C cauzează reducerea rezistenţei organismului.De ce este important conţinutul de ginseng pentru persoanele cu vârsta peste 50 de ani?

La vârstă avansată, asimilarea redusă a nutrienţilor, utilizarea mai precară şi creşterea necesarului organismului fac ca anumite vitamine, minerale şi microelemente să ne fie necesare în cantităţi mai mari. De aceea, pe lângă suplimentarea acestora, este important să fim atenţi şi la capacitatea fizică şi intelectuală a organismului, care poate fi intensificată excelent prin ginseng. Recomandăm administrarea comprimatelor filmate Actival 50+ la persoanele cu vârsta peste 50 de ani deoarece conţine, pe lângă vitaminele, mineralele şi microelementele necesare, şi ginseng.
back

© Copyright 2012 Béres Pharmaceuticals Ltd.

Increst Communication